Totaalonderhoud

Goed begin is het halve werk

Alle adviezen en werkzaamheden in één pakket, oftewel ons totaalonderhoud. We nemen graag al je werk uit handen voor de lange termijn. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring. Dat is Lennips! 

Onderhoud met kwaliteit begint bij de basis. In ons geval is dit vaak een geschikte ondergrond. Daarom doen we dit bouwkundig onderhoud ook zelf. Zoals hout behandelen en repareren, voegwerk herstellen, goten vervangen en natuurlijk het schilderwerk. Wij regelen alles! Zo hoef je nergens naar om te kijken. 

De voordelen van Lennips

  • Je geniet altijd van optimaal en preventief onderhoud.
  • Door onze planmatige opzet en uitvoering weet je altijd waar je aan toe bent.
  • Je hebt maar één aanspreekpunt, het contact loopt alleen via ons.
  • Tot 20% minder onderhoudskosten en je komt niet voor financiële verrassingen te staan.
  • We zijn flexibel en werken wanneer het jou uitkomt.

Gericht op resultaat

We merken dat steeds meer mensen op zoek zijn naar duurzaam vastgoed. Je let op het energieverbruik. Logisch! Daarom hebben we bij Lennips het concept totaalonderhoud ontwikkeld. 

Met dit concept garanderen we dat jouw vastgoed op een duurzame manier wordt onderhouden. We maken gebruik van de nieuwste duurzame bouwmethoden en -materialen. Zodat jouw panden niet alleen goed onderhouden worden, maar ook een positieve impact hebben op het milieu. Met Resultaatgericht Samenwerken (RGS) ben jij verzekerd van een toekomstbestendig en energiezuinig vastgoedbeheer. Ook dat is Lennips!