Glas

image

Het plaatsen of vervangen van geïsoleerde beglazingen, dat is waar wij goed in zijn. Met onze kennis, kwaliteit en passie gaan we aan de slag! Onze ervaren vakmensen werken vaak met hoogrendementsglas (HR++) en triple glas. Maar het werken met voorzetramen is voor ons ook niets nieuws.   

24-uurs glasservice

Glasschade komt nooit goed uit. Geen paniek! Onze glasspecialisten vervangen glas als de beste. Ze staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor je klaar. Dus één ding is zeker: je glasschade verhelpen we goed en snel. 

Bel ons

Glasspecialist en leverancier in één  

Daarnaast zijn we leverancier van vacuümglas. Het grote voordeel van dit glas is de bescheiden dikte (8mm) en vergelijkbare (of zelfs betere) isolatiewaarde dan triple glas. Doordat vacuümglas zo dun is, kan het in de meeste bestaande kozijnen, ramen en deuren worden geplaatst. Vooral bij monumentale panden is dit de perfecte optie, omdat deze kozijnen vaak niet kunnen worden vervangen.  

Beste isolatieglas 

Met BENGglas komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij! En uitermate geschikt voor de verduurzaming en/of renovatie van je woning, maar ook voor nieuwbouw.  Er zijn vier soorten vacuüm islolatieglas: BENGglas, BENGglas MAX, BENGglas+ en BENGglas BASIC. Weten welk type het beste past bij jouw klus? Neem contact op met onze glasspecialisten! 

Dit zijn de voordelen van BENGglas: 

  • De beste isolatiewaarde (U = 0,40) op de markt 
  • Past in bestaande kozijnen 
  • Stil wonen (geluidsdemping van 36 dB) 
  • Lange levensduur (zo’n 50 jaar!) 
  • 5x sterker dan gemiddeld glas 
  • Tot 7x minder afstandshouders 
  • Eerlijke prijzen 
  • 15 jaar garantie 

Om de stap naar ‘bijna energieneutraal’ nog aantrekkelijker te maken, kom je met BENGglas in aanmerking voor een subsidie. De meldcode voor je subsidieaanvraag? KA18780.  

En bijzondere soorten glas dan? Bij Lennips doen we alles! Van kogelwerend glas tot winkelpuien en van spiegelwanden tot geluidswerend glas. Onze vakmensen inschakelen voor glaswerk?  

Contact
image

Geautomatiseerd schadesysteem

Bij Lennips gaan we altijd voor optimale service. Dit doen we met de gouden combinatie tussen onze vakmensen en ons geautomatiseerde glasschadesysteem. Van complete schadeoverzichten tot een oorzaakanalyse. We hebben snel inzichtelijk hoe de glasschade is ontstaan, wanneer het glas is vervangen en wat de kosten zijn. Efficiënt en vakkundig, dat is Lennips!