Glas

image

Naast de 24 uursservice die we bieden bij glasschade, zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van isoleren beglazingen. Hierbij gaat het meestal om hoog rendementsglas, maar het komt ook voor dat we voorzetramen toepassen. Daarnaast plaatsen we ook bijzondere glassoorten, zoals veiligheidsglas (kogelwerend en gelaagd), zon- en geluidswerende beglazing, winkelpuien, spiegelwanden en hardglazen puien. Hiermee kunnen we u altijd verder helpen bij het vervangen en/of het plaatsen van glas.

24-uurs glasservice

De Lennips Groep beschikt over een zestal medewerkers dat gespecialiseerd is in het vervangen van glas. We gebruiken een speciaal stortingsnummer dat u kunt bellen in het geval van glasschade. Dat nummer is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te bereiken. Hiermee garanderen we dat glasschade snel verholpen wordt.

image

Geautomatiseerd schadesysteem

Doordat de Lennips Groep beschikt over een geautomatiseerd glasschadesysteem, zijn we in staat om de optimale service te verlenen. We kunnen bijvoorbeeld (adres)bestanden van woningcorporaties in ons systeem importeren. Hierdoor kunnen we corporaties complete schadeoverzichten voorleggen, samen een analyse van de oorzaken van de glasschades. Hiervoor geven we hen snel en overzichtelijk inzicht in hoe de glasschade is ontstaan, wanneer het glas is vervangen en wat de bijbehorende kosten zijn.