Over ons

Lennips Vastgoedonderhoud

We doen al meer dan 50 jaar wat we doen. Van een klein dorpje naar een wat grotere stad. Er is veel gebeurd in al die jaren. Maar de kern? Die is nog altijd hetzelfde! We laten ons schilderwerk in de smaak vallen met vakmanschap en kwaliteit. En bij Lennips gaan we verder dan alleen verf. Onze specialisten weten alles over gevelwerk, glasservice en schilderklussen. We bieden de totaaloplossing voor vastgoedonderhoud. Want dat is onze kracht! 
 
We gaan verder dan vakmanschap, kwaliteit en service. Onze aanpak richt zich op het opbouwen van sterke en langdurige relaties. Met onze klanten én medewerkers. Bij Lennips zijn we klaar voor de toekomst en dat laten we zien in alles wat we doen. Samen verduurzamen!  

Lees ons nieuws
image

Onze missie

Het behouden en onderhouden van wat met veel zorg is opgebouwd, dát is onze missie. We staan voor het leveren van kwaliteit. Daar zetten we onze gespecialiseerde en ervaren vakmensen voor in. Met kennis en passie voeren we elk project tot in de puntjes uit. Bij Lennips gaan we verder dan alleen het aanbrengen van verf; we bieden de totaaloplossing voor vastgoedonderhoud. 

Meer over totaalonderhoud

Werken bij Lennips

Lennips. Een plek waar we niet alleen schilderen, maar elk project aanpakken met puur vakmanschap. Ons team bestaat uit professionals die elke dag klaarstaan, in de regio en voor elkaar. In ons betrokken team zoeken we altijd naar nieuwe collega’s, echte doorpakkers die graag de handen uit de mouwen steken. Of je nu al jarenlang schilder bent of juist het timmermansvak wilt leren. Bij Lennips ben je aan het juiste adres!

Ben je echte doorpakker? Een schildermeester (in opleiding) of timmerman die graag wil leren van experts? Dan willen wij jou leren kennen!  

Naar vacatures

Downloads

Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA), Handelsregister, Certificaten