Over Lennips

Ondernemen in de huidige maatschappij betekent voor de Lennips Groep dat we échte kwaliteit leveren. Het liefst verzorgen we een totale oplossing voor vastgoed onderhoud, omdat we dan op ons sterkst zijn. Daarbij handelen we vanuit een duurzame visie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij ons geen op zichzelf staand fenomeen; het is onze vorm van bedrijfsvoering – zowel in ons beleid als in onze uitvoering.

Dat is waar Lennips Groep voor staat.

Producten en diensten

Het aanbod producten en diensten van de Lennips groep loopt sterk uiteen; van schilderwerk tot glas en van totaalonderhoud tot special products. We zijn op ons sterkst als we u bedienen met een totaalpakket aan vastgoed onderhoud, waarbij we al uw zorgen uit handen nemen. Natuurlijk zijn onze producten en diensten ook afzonderlijk af te nemen.

Onze vestigingen

Met meer dan 45 collega’s staan wij dagelijks voor u klaar.

Onderhoudswerkzaamheden

Wij zijn in staat om vrijwel al uw onderhoudsvraagstukken en -werkzaamheden te verzorgen. De Lennips Groep is onder meer een erkend OnderhoudNL Garantiebedrijf actief in de vastgoedbranche . Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van isolerende beglazingen en bijzondere glassoorten. Verder brengen wij onder meer brandwerende coatings en vloercoatings aan. Ook verzorgen wij metaalconservering.

Downloads

Wet Ketenaansprakelijkheid (WKA), Handelsregister, Certificaten